Je woning verkopen met Regio Vastgoed, in 10 stappen

Beslis je om uw eigendom te verkopen met Regio Vastgoed, dan geven we u graag een idee van hoe dat proces verloopt. Waar het op neerkomt, is dat u bijna niets hoeft te doen, behalve beslissen welk bod u aanvaardt. Gemakkelijk, niet?

Dit zijn de 10 stappen van ons verkoopsproces:

local_cafe

Stap 1

Een fijn gesprek

Volledig vrijblijvend natuurlijk. Wij komen graag bij je langs, zodat we inzicht krijgten in jouw situatie. We leggen je graag in detail uit wat wij voor je kunnen doen om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Regio Vastgoed -

Voor jou is er op dit moment geen enkele verplichting. Je blijft de eigenaar met het laatste woord, tot de eigendom effectief verkocht is.

Vrijblijvend een afspraak maken

expand_less
bar_chart

Stap 2

De waardebepaling

Wie een eigendom verkoopt zit vaak met heel wat vragen rond de waarde.

Zoals bijvoorbeeld: 
Wat is mijn woning vandaag effectief waard? 
Welke prijs kan/mag ik vragen om de verkoop te maximaliseren? 
Voorzie ik best een onderhandelingsmarge of niet in mijn vraagprijs?
Zal ik bij deze prijszetting de juiste categorie van kopers kunnen bereiken binnen deze prijsklasse?
Tot welke prijs willen kandidaten binnen deze categorie van woning gaan?

Zit je met gelijkaardige vragen; wij beantwoorden ze met plezier voor jou en bepalen zo samen de juiste vraagprijs.

expand_less
loyalty

Stap 3

De marketingstrategie

Rijkelijk inzetten op marketing leidt naar meer kwalitatieve kandidaat-kopers. Daarom is publiciteit maken één van onze topprioriteiten. We laten kwalitatieve, professionele foto’s maken, die alle kwaliteiten van uw woning in de verf zetten. Met dat beeldmateriaal maken we later de mailing en de advertenties.
Je kan pas echt goed verkopen als je kandidaten prikkelt om te komen kijken. En dat is precies wat onze mooie foto’s en goede advertenties voor je doen. 

expand_less
attach_file

Stap 4

Het dossier

Bij iedere verkoop hoort een volledig dossier. In samenspraak met je notaris stellen wij dat volledig voor je samen. Energieprestatiecertificaat, elektrische keuring, kadastrale legger en plan, bodemattest, uittreksel plannen en vergunningenregister… allemaal papierwerk waar jij je geen zorgen over hoeft te maken.

Reken daarvoor gerust op onze ervaring. 

expand_less
publish

Stap 5

De publicatie

D-day! Je eigendom komt op de markt. Regio Vastgoed beschikt over het grootste kandidaat-kopersbestand in je regio. Met een gerichte e-mailing gaan wij pro-actief op zoek naar de juiste koper voor je eigendom. Na de mailing wordt je pand ook gepubliceerd op onze website, aangevuld met alle grote verzamelsites, en komt er een advertentie in gedrukte media. Het doel is om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. 

expand_less
group

Stap 6

Bezoekdagen

We spreken samen een eerste bezoekdag af, op een moment dat voor je het beste past. We leiden het bezoekmoment, geven de kandidaten een rondleiding, en bezorgen hen alle informatie die ze nodig hebben.

expand_less
reply

Stap 7

De follow-up

Deze belangrijke stap wordt vaak over het hoofd gezien. Als de kandidaat-kopers eenmaal zijn komen kijken, laten we hen nog niet los. We contacteren hen opnieuw, om hun twijfels weg te nemen en om vragen te beantwoorden die nog door hun hoofd spoken. Want dan pas zullen ze zich comfortabel genoeg voelen om over te gaan tot de aankoop. 

Tegelijkertijd houden we jou op de hoogte van iedere stap gedurende het verkoopproces. Jij krijgt immers altijd het laatste woord.

expand_less
euro_symbol

Stap 8

De prijsonderhandeling

Dit is een belangrijk moment waarop je blij zal zijn dat je met Regio Vastgoed in zee bent gegaan. Prijsonderhandelingen kunnen erg oncomfortabel zijn als je er weinig ervaring mee hebt. Dus laat die vervelende kant maar aan ons over. We bespreken ieder schriftelijk bod van de kandidaat-kopers rechtstreeks met jou als eigenaar. 

expand_less
file_copy

Stap 9

De verkoopovereenkomst

Wanneer je een bod hebt aanvaard, maken we een volledig correcte onderhandse verkoopovereenkomst op, in samenspraak met de aangeduide notaris. Iedere overeenkomst wordt nagekeken door de notaris van de verkoper en de koper, voor ze effectief ondertekend wordt.

expand_less
person_pin

Stap 10

Contact na verkoop

Na een verkoop zeggen we geen vaarwel, maar graag tot ziens. Zowel verkopers als kopers kunnen op elk moment bij Regio Vastgoed terecht. Als je tevreden bent over onze samenwerking, dan mag je dat gerust aan iedereen vertellen. Daar worden we blij van, en we vinden het dan ook alleen maar logisch om klanten die het woord verspreiden te verwennen. Laat kennissen, vrienden en familie met jouw groeten contact opnemen met ons, en dan zit er zeker ook iets in voor jou. Jij denkt aan ons, wij denken aan jou!

expand_less

Ook zin om met ons aan de slag te gaan?

Neem contact op

Ook zin om met ons aan de slag te gaan?

Ook zin om met ons aan de slag te gaan?

Neem contact op

Hou me op de hoogte