Verkocht
Eengezinswoning te koop in Nevele
Centraal gelegen, vernieuwde woning centrum Nevele

Als toekomstig trots eigenaar geniet je hier van eindeloze troeven, centraal gelegen nabij het centrum van het levendige Nevele voorzien van alle mogelijke diensten, horeca, scholen, opvang, winkels, sportcentrum, recreatie .... maar eveneens uitstekende verbinding met E40 (op 2 min.) en openbaar vervoer (bus op 10 m), 10 km van Deinze, 20 km van Gent...

De woning werd door de jaren heen vernieuwd, elektriciteit is conform gekeurd, voorzien van een recente verwarmingsketel op aardgas (2016), zonnepanelen ( incl. groene stroomcertificaten ), voorgevel in 2019 gereinigd en voorzien van nieuw voegwerk.

De inkomhal brengt ons in de open leefruimte vooraan zithoek, daaropvolgend eetplaats met aansluitend praktische leefkeuken voorzien van toestellen, gastentoilet. De aanwezigheid van ruime droge kelder en afzonderlijke wasplaats maken deze woonst eveneens heel praktisch.
Op het eerste verdiep verbindt de lichtrijke overloop voorzien van bureautje, één volwaardige slaapkamer en ruime volledig ingerichte badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. Via brede open trap komen we in een wel héél ruime, lichtrijke kamer (indien nodig op te splitsen in twee kinderkamers).

Achteraan geniet u in alle rust met gezin, familie, vrienden van de diepe tuin, toch heb je alles in de directe nabijheid!
Neem hier contact voor alle verdere info/bezoek en maak deze fantastische aanbieding uw nieuwe thuis.

Is dit jouw droom-eengezinswoning in Nevele?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte