Verkocht
Woning te koop in Gent
Charmante citéwoning

Charmante citéwoning gelegen in de gezellige, recent vernieuwde Rabotwijk (nieuw autoluw park, afbraak Rabottorens). Het sfeervolle steegje ligt op 4 min wandelen van het Gravensteen, in de onmiddellijk nabijheid van het historische centrum. De woning werd in 2009 helemaal gerenoveerd met behoud van originele details. 
Het volledig vernieuwde dak met drie veluxen, de nieuwe vloerplaat, op maat gemaakte stalen trap, de vernieuwde elektriciteit en sanitair zijn een greep uit alle prima uitgevoerde werken.
 
Het huis beschikt over een bew. opp. van een 71 m2 en een buitenruimte van 9 m2. Het gelijkvloers bestaat uit een aantrekkelijke eet- en werkruimte met veel lichtinval en een open, mooi ingerichte keuken. Achteraan vinden we de badkamer met inloopdouche, ingebouwde kasten en toilet. Er is ook een kelderluik dat toegang verleent tot een droge kelder, ideaal als extra stockageplek. Hier is ook een aansluiting voor was- en droogmachine.
 
Op de 1ste verdieping vinden we een living met ingebouwde bibliotheek en open zicht, die uitmondt in een ruim dakterras. Op de tweede verdieping is er een slaapkamer en dressing. 
 
Kortom, de ideale belegging voor ouders van studerende kinderen, investeerders of young professionals door zijn praktische indeling, goede staat en gegeerde ligging! (Geen gemeenschappelijke kosten)
 

Is dit jouw droom-woning in Gent?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte