Verhuurd
Eengezinswoning te huur in Astene
Laagbouwwoning met uitstekende verbinding te Astene

Deze aanbieding zal ongetwijfeld zowel jong als oud(er) kunnen bekoren; Uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen as Deinze - Gent. Alle mogelijke winkels, diensten, horeca, recreatie, sport .. binnen handbereik.

Alle nodige leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers, dit maakt deze aanbieding eveneens uitzonderlijk interessant voor bvb oudere personen of personen met een beperkte mobiliteit.
Daarnaast is deze eveneens voorzien van een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin rondom de woning.
Op de verschillende terrassen geniet u met gezin, familie, vrienden in alle rust maar heeft toch alles in de directe nabijheid van uw thuis.

De inkom brengt ons in één lange gang die alle verschillende ruimtes met elkaar verbindt; Vooraan lichtrijke leefruimte met aansluitende vernieuwde keuken, beiden hebben zicht op en contact met terras/tuin via kamerhoge ramen.
Verder is hier de mogelijkheid om drie slaapkamers in te richten + bureau/berging en zijn twee aparte toiletten voorzien.
Via de vaste trap achteraan is er toegang tot een ruime bergzolder en is achteraan de tuin een tuinhuis voorzien., aan bergruimte geen gebrek..
De houten ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming is aanwezig op stookolie.

Neem hier contact via mail voor alle verdere info/bezoek en wij houden je op de hoogte van mogelijke bezoekmomenten.

Is dit jouw droom-eengezinswoning in Astene?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte