Verkocht
Woning te koop in Bellem
Lichtrijke nieuwbouw te Bellem MET toegang achteraan

*** In Afhandeling ***

Soms ook het gevoel dat je misschien te hoge eisen stelt.., dat geen enkele woning echt 100 % perfect is .. of je denkt nooit DE woning te treffen die echt voldoet aan je wensen en noden, .. En al helemaal niet voor een betaalbare budget ?!
Dan stopt je zoektocht hier! Deze fantastische aanbieding heeft het namelijk ECHT allemaal ...

Heel betaalbare prijs; ( 275.000 excl. aankoopkosten )
Totaal incl. BTW EN RR aankoopkosten = € 321.750,00
Volledig afgewerkt incl. professioneel geschilderd en verhuurd voor 750 euro / maand.

Alle voordelen en zoveel meer van een appartement, doch het privatieve karakter en alle bijkomstige voordelen van een woning!

locatie, locatie, locatie...
Uitstekende verbinding; op een boogscheut van talrijke verbindingswegen as Gent / Aalter + op 500 m van treinstation + bus voor de deur!

Het charmante Bellem; midden de dorpskern tegenover schooltje, om de hoek meteen in het groen, velden, bossen, wandelen, fietsen.. genieten.

De meest veilige investering = Nieuwbouw met garantie!
Gebouwd door "Viktor" onderdeel van durabrik.
Lage energiewoning: E-Peil = 47, voorzien van zonnepanelen, waterput,..

Deze praktische, lichtrijke gezinswoning MET achteruitweg;
Op het gelijkvloers start deze meteen aan de straatzijde waar eerst door de voortuit komt aan de inkomdeur, de inkom met ingemaakte kasten ( technieken ) en gastentoilet ons tot in de open leefruimte met zicht op de onderhoudsvriendelijke buitenruimte / terras.
Aan de voorzijde ingerichte, ruime keuken voorzien van alle toestellen, aansluitingen voor wasmachine en droogkast + extra ruimte voor bvb ontbijthoek...

Op het eerste verdiep verbind de ruime overloop twee slaapkamer en badkamer voorzien van lavabo, douche en extra toilet.

Extra slaapkamer / ruimte nodig, ook hier géén enkel probleem. Mits het voorzien van een vaste trap en het afwerken van de reeds geïsoleerde zolder creëer je eenvoudig een ruime extra slaapkamer / bureau / hobbyruimte. Meteen of in de toekomst, mee met jouw noden.

Bij deze woning is zowel een kleine voortuin, al onderhoudsvriendelijke achtertuin ( terras en kunstgras ) voorzien waar u in alle rust geniet met gezin, familie, vrienden..

Enorme bijkomstige troef is hier eveneens toegang is achteraan, ideaal bvb voor fietsen, verhuizen, ...
Momenteel is deze woning verhuurd voor 750 euro / maand dus een buitenkans om verder te verhuren of eigen bewoning.

De opsomming van alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding een ware buitenkans, zowel voor eigen bewoning, als investering = verhuurd dus meteen rendement bij akte.
Neem hier contact voor alle verdere info en bezoek en maak deze uw nieuwe thuis of investering zonder risico.

Is dit jouw droom-woning in Bellem?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte