Verkocht Eengezinswoning (Aalter)
Rijwoning in het centrum van Aalter

In het centrum van Aalter op 50m van de markt vinden we deze charmante rijwoning, uitstekend gelegen tussen het knooppunt van de E40 en het station van Aalter.

Op het gelijkvloers verbindt de diepe, hoge inkomhal de verschillende leefruimtes, vooraan zithoek, aansluitend eetkamer, in de achterbouw eerst de keuken, apart toilet, wasruimte/badkamer.
Zowel de leefruimte als keuken hebben zicht op de ingesloten stadstuin waar u met gezin, familie, vrienden geniet van de avondzon.
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime, lichtrijke slaapkamers. Momenteel is de woning voorzien van een plat dak, dit biedt toekomstig eigenaar mogelijkheid naar boven uit te breiden. Alle buitenschrijnwerk werd vernieuwd in 2006, dakbedekking ca. 2009! Extra troef bij deze woning is dat ze eveneens toegankelijk is - dmv een recht van doorgang - via de zonnige koer. Op die manier kan je makkelijk weg met bv. fiets of vuilnis...
Bijkomend is een rechtenvermindering van 5.600 € mogelijk voor deze aankoop. (indien de koper voldoet aan de voorwaarden van verlaagd verkooprecht van 7%) Heeft u interesse in deze woning? Aarzel niet en contacteer Stefanie op 0474/090110 voor een vrijblijvend bezoek!

Was dit jouw droom-eengezinswoning?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte