Verkocht Appartement (Gent)
Ruim appartement nabij centrum met vlotte verbinding

€ 725

Dit ruimtelijk, lichtrijk appartement met ruim terras en staanplaats is gelegen op een boogscheut van het historische stadscentrum, maar geniet eveneens van een uitstekende verbinding met Dampoort, R4, binnenring.

Deze fantastische woonst is gelegen op het éérste verdiep ( lift aanwezig ) en omvat inkom met toilet, open leefruimte met vooraan zithoek via schuifraam smal terras vooraan, aansluitend eetplaats aan open ingerichte keuken met toegang tot ruime berging / wasplaats.
Achteraan twee volwaardige slaapkamers met centraal praktisch ingerichte badkamer voorzien van bad/douchesysteem en lavabomeubel, één van de twee slaapkamers heeft toegang tot het ruime terras achteraan waar u in alle rust geniet maar toch al het nodige in de directe nabijheid ter beschikking heeft.

Extra grote troef bij deze aanbieding is dat eveneens een ondergrondse ruime staanplaats ( plaats voor bvb wagen en brommer of moto ) inbegrepen is in deze prijs 725 euro + 50 euro gemeenschappelijke kosten ! Neem hier contact VIA MAIL voor alle verdere info en mogelijkheden bezoek.

Was dit jouw droom-appartement?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte