Verkocht Villa (Bellem)
Tijdloze villa met praktijkruimte

Bij deze aanbieding komen we werkelijk superlatieven tekort; Ruimtelijke tijdloze architectuur, licht, luchtig, rustige omgeving, vlotte verbinding, energiezuinig ( zonnepanelen en zonneboiler ) extra mogelijkheden..
Zo is deze tijdloze Villa met praktijkruimte uiterst rustig gelegen in kindvriendelijke straat, op een boogscheut van Bellem centrum. Uitstekende verbinding met verbindingswegen ( Aalter op 4 km, Gent op 20 km ) openbaar vervoer ( bus en trein ).

Deze villa is voorzien van twee ingangen, de privé ingang EN afzonderlijke ingang voor het praktijkgedeelte. Zo is er de mogelijkheid om in uw thuisomgeving een beroep uit te oefenen maar toch van de privé gescheiden te houden.

Licht en ruimtelijkheid vormen de rode draad door deze woonst, via de inkomhal met gastentoilet worden we naar de leefruimte geleid, vooraan bureau, centraal ruime zithoek met houtcassette, achteraan eetplaats in contact met de keuken.

Zowel de leefruimte als keuken genieten van zicht op en toegang tot het zonovergoten terras en tuin. naast de keuken is hier eveneens een praktische koele berging en wasplaats voorzien, vooraan ruime garage.

Op het eerste verdiep verbindt de ruime overloop vier volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet, dubbel lavabomeubel. Op het tweede verdiep via zolderluik ruime zolder die eveneens dienst kan doen als extra woonruimte.

Via de afzonderlijke ingang betreden we de praktijkruimte die eveneens rechtstreeks te bereiken is via het woongedeelte. Heeft u geen praktijk/beroepsgedeelte nodig dan beschikt u over eindeloze mogelijkheden; speelkamer, bureel, gelijkvloerse slaapkamer en badkamer, zorgwoning voor bijvoorbeeld ouder(e) in te laten wonen..

Naast de woning is eveneens een afgesloten berging voorzien, ideaal voor het stockeren van hout, fietsen, tuinmateriaal, ... achteraan geniet u hier in alle rust met gezin, familie, vrienden van de zonovergoten tuin en terrassen..

Zonnepanelen nog goed voor 10 jaar groenestroomcertificaten ter waarde van 450€ / 1000Kw = ca. 27.000 euro. Dit zonder rekening te houden met de elektriciteit die quasi nihil is. Eveneens zijn twee regenwaterputten aanwezig goed voor samen 10.000 L EN een geboorde put.

Neem hier nu contact voor alle verdere info/bezoek en maak deze unieke aanbieding uw nieuwe thuis!

Was dit jouw droom-villa?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte