Verkocht
Appartement te koop in Landegem
Top investering / woonst, recent één-slaapkamerappartement

**IN AFHANDELING **Deze aanbieding zal ongetwijfeld zowel jong als oud(er) bekoren; Centraal gelegen gelijkvloers appartement, in de schaduw van Landegem kerk met al zijn nodige winkels, scholen, kinderopvang, horeca, sport, recreatie op wandelafstand EN een uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen + alle openbaar vervoer ( bus en trein ) ++ Station Landegem op slechts 1000m !!

Recent (2012) één-slaapkamerappartement + uiterst praktische indeling waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de verschillende ruimtes. Voldoet aan alle hedendaagse normen en eisen. Troef hier is eveneens het feit dat deze entiteit niet meebetaald in de algemene kosten voor de lift wat maakt dat hier een eerder beperkte kost voor de gemeenschappelijke delen verbonden is.

De gemeenschappelijke afgesloten inkomhal geeft ons toegang tot de privatieve inkom, links slaapkamer, rechts badkamer voorzien van douche, lavabomeubel en toilet, achteraan open leefruimte vooraan zithoek, aansluitend eetplaats en open ingerichte keuken, ondanks de relatief beperkte oppervlakte (50m²) is hier zeker ook rekening gehouden met de praktische kant ... bvb de ruime berging / wasplaats / technische ruimte aansluitend aan de keuken.

In deze uiterst gewilde regio geniet de toekomstig trotse bewoner talloze voordelen, naast de uitstekende ligging op vlak van openbaar vervoer, verbindingswegen, winkels .. vind je hier eveneens de nodige ontspanning; een wandeling langs de "Oude Kalevallei", langs de vaart fietsen tot ... Brugge ? Dit is de perfecte uitvalsbasis.

Als kers op de taart is hier een extra voordeeltarief van toepassing voor wie koopt voor eigen bewoning; in cijfers betekend dit een bijkomende rechtenvermindering van 5.600 euro (indien de koper voldoet aan de voorwaarden van verlaagd verkooprecht van 6%).
Concreet slechts 4.420 euro registratierechten !

De opsomming van alle voornoemde elementen maken deze aanbieding tot een ware buitenkans binnen deze locatie en prijsklasse. Neem hier nu contact voor alle verdere info/bezoek en maak deze uw nieuwe thuis / veilige investering.

Is dit jouw droom-appartement in Landegem?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte