Verkocht
Uitzonderlijke woning te koop in Hansbeke
Uniek vastgoed met groot potentieel en ruim atelier!

In het landelijke Hansbeke op wandelafstand van het pittoresk dorp en het station vinden we deze buitenkans op een perceel van maar liefst 1449m²!

De centrale doch rustige ligging garandeert je een vlotte verbinding naar de E40 (2 min. met de auto); alsook het station met de spoorlijn Brussel–Oostende ligt op wandelafstand, scholen en buurtwinkels vind je in de directe omgeving.
En op 5 minuten stappen wandelen of fietsen we in de velden!
De super strategische ligging in combinatie met de rust maakt van deze de ideale thuisbasis!


Drie uitzonderlijke troeven:

1.) Achteraan het perceel staat een vergund atelier / bijhuis van 100m². Een open ruimte badend in het licht (loft gevoel) die men verder kan inrichten naar eigen wensen voor…. een ruime werkplaats / hobbyruimte / poolhouse / man-cave / garages / ontspanningsruimte, ...

2.) Onder de volwassen notelaar is het ‘s morgens zalig genieten en een prachtige treurwilg biedt het ideale decor om fantastische momenten te beleven met een goed boek of vrienden en familie. In deze grote tuin is er altijd wel een zonnig plekje om te nestelen.

3.) Last but not least!
Desgewenst kan je het lot herverkavelen naar 2 bouwloten van 670m² en 779m², dit met het oog op het bouwen van 2 halfopen bebouwingen.

Kortom laat u verrassen van de talrijke mogelijkheden die deze eigendom biedt en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek!
Bel 0474/090110

Is dit jouw droom-uitzonderlijke woning in Hansbeke?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte