Verhuurd
Appartement te huur in Destelbergen
Uniek villa-appartement met uitstekende verbinding

Dit uitzonderlijk twee-slaapkamer villa-appartement + incl. TWEE ondergrondse staanplaatsen en berging is een ware voltreffer.

Naast de positieve ligging op gebied van verbinding tegenover talrijke verbindingswegen, centrale ligging; maakt de specifiek groene oase in privatief bos; Villa residentie "tennisgarden" dit een ware unieke aanbieding.

Villa Steven is gelegen achteraan dit residentieel privé domein, hier maakt u enkel al binnen het domein een mooie wandeling en is de kans groot dat bvb. een eekhoorn u het pad zal kruisen.
Niet sportief genoeg? .. geen probleem, hier is eveneens een tennisveld voorzien te gebruiken door de bewoners.

Ruimte, licht en luchtigheid vormen de rode draad door de opeenvolging van ruimtes. In iedere ruimte heerst een open gevoel omringd door stilte en zicht groen.

Het appartement, gesitueerd op de eerste verdieping omvat; Centraal Inkomhal voorzien van vestiaire, apart toilet, berging met voorziening voor wasmachine + droogkast en extra diepvries of dergelijke, twee volwaardige slaapkamers beide met toegang tot terras, badkamer voorzien van ligbad en douche + dubbel lavabomeubel.

Aan de andere zijde van de inkom betreden we de opnieuw ruime, lichtrijke leefruimte eveneens met aansluitend terras en afzonderlijke volledig ingerichte keuken voorzien van alle toestellen.

Als kers op de taart is bij dit fantastisch appartement is eveneens een dubbele ondergrondse staanplaats en ruime berging op -1 inbegrepen.

Prijs: 975 euro + 100 euro provisie gemeenschappelijke kosten = 1075 euro. Vrij per 1 oktober.

Alle voornoemde opgesomde eigenschappen maken deze aanbieding een ware buitenkans, neem hier contact en wij houden u op de hoogte ivm procedure en bezoekmogelijkheden.

Is dit jouw droom-appartement in Destelbergen?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Hou me op de hoogte