Op zoek naar een gerenoveerde woning?

De charme van een oud huis, gecombineerd met de luxe van een nieuw. Een gerenoveerde woning heeft het beste van twee werelden. Bovendien is het een zorgeloze aankoop/investering, want de aannemer van het renovatieproject blijft 10 jaar aansprakelijk. Je krijgt bij je aankoop ook een dossier met alle nodige attesten en contactgegevens van alle verantwoordelijken, voor het geval er alsnog vragen zouden zijn in verband met de renovatie van je woning.

Heeft één van onze projecten je interesse gewekt?

Dan bezoeken we samen een gelijkaardige woning, zodat je de materialen en de stijl alvast van dichtbij kan bekijken. Daarna gaan we langs op de werf van het eigenlijke project.

Ben je overtuigd dat je je nieuwe thuis gevonden hebt? Dan kunnen we alles al in orde brengen nog voor de woning volledig afgewerkt is. Want hoe vlotter dat verloopt, hoe vroeger je kan intrekken in je vers vernieuwde woning.

Overweeg je een te renoveren pand te verkopen?

Het beste bod

Regio Vastgoed heeft een goed contact met professionele aannemers die graag willen investeren in te renoveren woningen. Daarom kunnen wij snel en efficiënt de verkoop van jouw renovatiepand afhandelen:

  • Binnen de 48 uur komt onze verantwoordelijke een bezoek brengen aan je eigendom
  • Binnen de 24 uur na het bezoek maken wij aan jou een marktconform bod over. Uiteraard is dat bod vrijblijvend. Je hebt dus helemaal niets te verliezen. Integendeel!
  • Er is geen EPC of elektrische keuring nodig. Leeghalen kan ook besproken worden.
  • Je bent 100% zeker van een solvabele koper, gezien we hier enkel werken met professionele kopers (aannemers) die ons bekend zijn.
  • Leuke extra: ook goede tips worden beloond!

Verkopen of verhuren?

Je Regio Vastgoed makelaar begrijpt hoe belangrijk deze stap voor je is en neemt daarom alle praktische zaken van je over, zodat jij je kan focussen op het volgende hoofdstuk in je leven.

starten doe je hier

Wat zijn jouw wensen voor een gerenoveerde woning?

Laat het ons weten, en word als eerste op de hoogte gebracht als er iets interessants op de markt komt in de regio van jouw keuze.

Meer weten over renovatiewoningen

Wat zijn jouw wensen voor een gerenoveerde woning?

Laat het ons weten, en word als eerste op de hoogte gebracht als er iets interessants op de markt komt in de regio van jouw keuze.

Meer weten over renovatiewoningen
Ik ga akkoord met de Privacy & disclaimer
Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics