Grond te koop in Hansbeke
Betaalbare bouwgrond zonder bouwverplichting

€ 247.725

Wie zou er zijn thuis niet willen vestigen op deze unieke locatie?!
Deze bouwgrond is uitzonderlijk op ieder mogelijk facet;

Uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen ( E40 op 3 min ) Gent op 15 min., Brugge op 20 min., Kust op 40 min, Antwerpen en Brussel op een klein uurtje..
De kinderen in alle vrijheid een school laten kiezen, zonder dat u als ouder ook taxichauffeur wordt, of met de trein naar het werk, geen enkel probleem op 500 m ben je aan het station van Hansbeke!

Naast deze uitstekende verbinding heeft Hansbeke héél wat meer te bieden aan de toekomstig trotse bewoners; charmant nog levendig dorp met verschillende café's, restaurants, superette, wekelijkse versmarkt maar eveneens schooltjes, kinderopvang, jeugdbeweging, toneel, muziek en kunstvoorstellingen.

Momenteel ondergaat het dorpszicht een metamorfose, zo wordt de spoorlijn uitgebreid, in een ringweg met zowel tunnel voor wagens als centrale fiets/voetgangerstunnel is in aanbouw, wat de mobiliteit enkel ten goede zal komen en ervoor zorgt dat deze straat zo goed als verkeersvrij zal maken.
Ook zal de dorpskern nog aantrekkelijker en veiliger worden, meer ruimte voorzien worden voor spelende kinderen, horeca, ... rekening houdende met het authentieke karakter die deze gemeente reeds uitstraalt.

Kortom DE locatie bij uitstek om een thuis te creëren voor ieder die graag in gezinsverband geniet in alle rust maar toch ook alles binnen het bereik heeft waar een actief gezin nood aan kan hebben.

Naast deze uitstekende locatie heeft deze aanbieding nog veel meer te bieden dan dat u op het eerste zicht zou durven denken;

- Geen bouwverplichting, bouw wanneer en met de aannemer naar uw voorkeur.
- Zelden of nooit zal u deze mogelijkheid hebben om een dergelijk ruime woning te bouwen;
Gelijkvloers: maximaal 8m op 15m + verdiep 8m x 12m = 216 m² bewoonbaar zonder eventuele zolder en/of kelder.
Naast de woning is er de mogelijkheid om een vrijstaand bijgebouw te voorzien van 40m² op 1m van de grens + carport voor/naast de woning.
- Bouw in de stijl naar eigen keuze; pastorie, modern,hellend of plat dak .. Hier is alles mogelijk... ( geen verkavelingsvoorschriften, enkel algemene voorschriften "deinze" )

Interesse in deze uitzonderlijke aanbieding? Aarzel dan niet, neem vandaag nog contact voor alle verdere info en wordt trotse nieuwe eigenaar en later bewoner van Hansbeke.

Bel of mail Stefanie D'hondt voor meer info 0474/090110 - stefanie@regiovastgoed.be

Meer foto's

Adres Grote Merestraat 40 , Hansbeke
Badkamers 2
Slaapkamers 5
Omgeving Dorp
Bebouwing halfopen
Bebouwde opp. 180 m2
Grondopp. 678,70 m2
Woonopp. 256 m2
12
Gevelbreedte 8 m
3
Gelijkvloers opp. 120 m2
Perceelbreedte 11 m
Perceeldiepte 60 m
3
Stefanie D'hondt

Stefanie D'hondt
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar
+32 474 09 01 10
BIV 513.974 - België

Contacteer Stefanie vrijblijvend
Ik ga akkoord met de Privacy & disclaimer
Hou me op de hoogte