Villa te koop in Nazareth
Goed gelegen nieuwbouwvilla met grote tuin

€ 680.000

Deze nieuwbouw mag men gerust "one of a kind" noemen. De ligging van dit goed is uniek, tussen De Pinte, Nazareth , Deurle en Astene is er geen betere ligging om te wonen. Buiten de mooie locatie, de rustige omgeving en het grote stuk bijhorende grond is ook de kwaliteit van de constructie en afwerking exceptioneel. Deze woning is gebouwd door mensen al was het voor hunzelf en dat merk je in alle facetten.

Dit vastgoed is het bezoeken waard !!! BEL 0465/ 03.64.49


Eventuele mogelijkheid tot aankoop constructie aan 6% BTW (verlaagd BTW-tarief bij sloop- en herbouw; bevestigd door het BTW-controlekantoor), mits de koper zelf ook voldoet aan de in de regelgeving gestelde vereisten (> zie regelgeving voor meer info).

GRONDWAARDE 295.000
CONSTRUCTIEWARADE 385.000

Nieuwbouwwoning op zuid-zuidwest-gericht perceel van 1087m², landelijk gelegen op 1,7km van het centrum van Nazareth, richting Deurle. Vlotte verbinding naar oprit E17 (op 4km). Weidse zichten op landbouwgebied.

Energiezuinige woning met hoogwaardige afwerking (o.m. aluminium buitenschrijnwerk met driedubbele beglazing, uitgebreide elektrische installatie met Niko Home Control, geothermische warmtepomp met passieve koeling, ventilatiesysteem D, keuken (incl. toestellen) t.w.v. 14000€,…). Met plaatsing van zonnepanelen wordt een E-peil < 20 bekomen, met mogelijkheid tot korting op onroerende voorheffing van 100% gedurende 5 jaar.

Ruime woning (footprint van 12,2 op 8,7m) bestaande uit inkom, toilet, leefruimte met (open) keuken (50m²), bureau/speelkamer en wasplaats/berging op het gelijkvloers en nachthal, badkamer (bad en douche), toilet, slaapkamer met dressing (23m²) en twee kinderslaapkamers (12,5m²) op de verdieping.
Inclusief dubbele carport, aanleg oprit, terras en afsluiting.

Vrijstaande woning met grote tuin, niet aangelegd (kan optioneel voorzien worden), doch reeds met volwassen bomen (o.m. twee grote notelaars) en klein tuinhuis.

Verdere info (o.m. overzicht wat is voorzien in de constructiewaarde, elektriciteitsplannen,…) beschikbaar op aanvraag.


Pleisterwerken in uitvoering. Woning wordt nu reeds te koop gesteld, teneinde de koper de mogelijkheid te bieden, in overleg met de architect mee te beslissen over afwerkingen zoals vloeren, keuken, sanitaire toestellen,…. Vermoedelijk oplevering najaar/eind 2021.

Meer foto's

Adres Kortrijkseheerweg 19A , Nazareth
Badkamers 1
Slaapkamers 3
Wc's 2
Bouwjaar 2021
Bebouwde opp. 106 m2
Grondopp. 1070 m2
Woonopp. 186 m2
Dimitri Ongenaet

Dimitri Ongenaet
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar
+32 465 03 64 49
BIV 515312 - België

Contacteer Dimitri vrijblijvend
Ik ga akkoord met de Privacy & disclaimer
Hou me op de hoogte