Woning te koop in Merelbeke
twee grote nieuwbouw casco woningen (afzonderlijk te koop)

€ 395.000

Deze nieuwe casco woningen worden nu door middel van richtprijs verkocht. Maak afspraak op één van de twee kijkdagen (28 en 29 mei 2021) Op deze kijkdage kan u een bod doen van minimum de vraagprijs. Deze worden na de koopdag onmiddellijk voorgelegd. UNIEKE BUITENKANS !!!

Sublieme cottage woning ( uniek groot perceel) met veel licht en ruimte, zalige indeling, hoge kwaliteit, laatste isolatie normen, riante tuin op een groot perceel met gevoel van ruimte en groen (470m²). Deze prachtige woning is onmiddellijk beschikbaar. De gevel is uitgevoerd in oud kwaeremont baksteen in wild verband geplaatst, oude Latemse dakpannen en heerlijke dak kapellen werken het geheel af.
Het ventilatie systeem D zorgt voor verse zuivere lucht, alle keuringen zijn aanwezig. Voor deze prachtige cottage woningen is een stabiliteitsstudie uitgevoerd en uitgevoerd in volle beton vloeren (predallen beton) wat resulteert in een ongekende stevigheid.
Overal lekkere zalige vloerverwarming beneden en boven, met 23cm isolatie in dak en 10cm in de spouwmuren en natuurlijk geïsoleerde vloeren. Zo een prachtig perceel is heel moeilijk te vinden met zijn +450m² gevoel van ruimte en groen is aan de orde. De woning kan ingericht worden met open keuken gedeelte en voorzieningen voor een kookeiland. Mooie grote voortuin zorgt voor veel privacy.Vier prachtige slaapkamers zijn van jou, het is meer dan de moeite waard voor een bezoek ter plaatse. Bel snel 0465/03.64.49

Meer foto's

Adres hundelgemsesteenweg 996-998 , Merelbeke
Slaapkamers 4
Bouwjaar 2020
Nieuwbouw Ja
Dimitri Ongenaet

Dimitri Ongenaet
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar
+32 465 03 64 49
BIV 515312 - België

Contacteer Dimitri vrijblijvend
Ik ga akkoord met de Privacy & disclaimer
Hou me op de hoogte