Uitzonderlijke woning (Hansbeke)
Uitzonderlijk vastgoed met groot potentieel en verschillende mogelijkheden nabij de dorpskern van Hansbeke.

€ 449.000

In het landelijke Hansbeke (deelgemeente van Deinze) op wandelafstand van het pittoresk dorp en het station vinden we deze her op te bouwen woning op een perceel van maar liefst 1449m²! Inspiratieplannen ter inzage op kantoor.

De centrale doch rustige ligging garandeert je een vlotte verbinding naar de E40; alsook het station met de spoorlijn Brussel – Oostende ligt op wandelafstand, scholen en buurtwinkels vind je in de directe omgeving.

Naast het woonvolume staat er achteraan het perceel een atelier / bijhuis van 100m². De uitgesneden ruimte die men verder kan inrichten naar eigen wens voor…. een startende zelfstandige / hobbyist / poolhouse…

De grote tuin welke wordt geflankeerd door een prachtige treurwilg, is het ideale decor om fantastische momenten te beleven met vrienden en familie verder is er nog ruimte zat om te baden in de zon.


Extra troef van deze eigendom; desgewenst kan je het lot herverkavelen naar 2 bouwloten van 670m² en 779m², dit met het oog op het bouwen van 2 halfopen bebouwingen.
Kortom laat u verrassen van de talrijke mogelijkheden die deze eigendom biedt en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek! Bel 0474/090110

Meer foto's

Adres Grote Merestraat 40 , Hansbeke
Slaapkamers 5
Vrij op bij akte na betaling
Bebouwing open
Grondopp. 1449 m2
Stefanie D'hondt

Stefanie D'hondt
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar
+32 474 09 01 10
BIV 513.974 - België

Contacteer Stefanie vrijblijvend
Ik ga akkoord met de Privacy & disclaimer
Hou me op de hoogte